Komponentë kaliumi Gjej prodhues online

7 Eksportues
4 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Komponentë kaliumi (7)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Komponentë kaliumi, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Komponentë kaliumi, Klorur natriumi (7647-14-5), Fumarat hekuri (141-01-5), Sulfat hekuri (7720-78-7), Oksid hekuri, Karbonat stronciumi (1633-05-2)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kriolit (15096-52-3), Acide hidroflorike (7664-39-3), Floride hidrogjeni (7664-39-3), Agjent fryrës, Sodium fluoride (7681-49-4), Kriolit kaliumi
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Lutein, Dikloroisocianurat natriumi (2893-78-9), L-lisin (56-87-1), Taurinë (107-35-7), Acid folik (59-30-3), Dioksid tiourea (1758-73-2), L-treoninë
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: L-valinë (72-18-4), Lutein, Citrat trisodiumi (6132-04-3), L-lisin (56-87-1), Sulfadiazinë, Taurinë (107-35-7), Acid folik (59-30-3), shije vanilie
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kazeinë (9000-71-9), Fumarat hekuri (141-01-5), Sulfoonat polistiren kalciumi (37286-92-3), Dyllë blete (8012-89-3), vaj eukalipsi
Prodhuesi   Italy   Evropa
Produktet: Butyl gome (IIR), Stirol, Cumol (98-82-8), Hidroksid natriumi (1310-73-2), Ciklopentan (287-92-3), Aceton (67-64-1), Fenole (108-95-2), o-Ksilol
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim