Solvay Fluor GmbH

Produktet dhe shërbimet e Solvay Fluor GmbH (25)

Shollë me ajrim
Lëndët ftohëse
Acide hidroflorike (7664-39-3)
Floride hidrogjeni (7664-39-3)
Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7)
Hekzaflorid sulfuri (2551-62-4)
Sodium fluoride (7681-49-4)
Fluroid kalciumi (7789-75-5)
Mjete mbrojtëse nga flakët (35948-25-5)
Agjent fryrës
Florborat kaliumi (14075-53-7)
Flor (7782-41-4)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hans-Böckler-Allee 20
30173
Hannover
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 16949
ISO 14001
Administrimi
Horst Kröger
Dr. Andreas H. Meier