Komponentën e hekurit Gjej prodhues online

5 Eksportues
4 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Komponentën e hekurit (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Komponentën e hekurit, Nitrit bori, Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide, Cadmium Rods, Octadec-1-ene, o-Dianisidine
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Komponentën e hekurit, Klorur natriumi, Fumarat hekuri, Sulfat hekuri, Oksid hekuri, Karbonat stronciumi, (II)Oksalat hekuri, (II)Fosfat hekuri
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Bobinë, Bobina, Elementë induktivë, Bobina induktiviteti, Filtra sinus, Kokrrizat e pluhurit të hekurit, Reduktor rrjeti
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Fumarat hekuri, Sulfoonat polistiren kalciumi, Dyllë blete, vaj eukalipsi, Pankreatinë, Simetikon, Propolis, Ekstrakte shtazore
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Reaktor, Bërthama magnetike, Pjesë injeksioni plastike, Gyp për elektronikë të energjisë, Bobinë, Bobina, Rotorë për teknologji lëvizje, Reduktor EMC