Tungsten Compounds Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tungsten Compounds (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tungsten Compounds, Nitrit bori, Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide, Cadmium Rods, Octadec-1-ene, o-Dianisidine
Prodhuesi   France   Në të gjithë botën
Produktet: Borat trietili, Përzierje gazi, Acetilen, Kriptone, Fosfin, Fluorid azoti, Neon, Triflormetan, Pentan, Argon
Furnizuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori, Oksid hekuri, Njësi rrotullimi, Diokside siliciumi, Magnete kobalti samariumi, Magnet AlNiCo, Magnet bori-hekuri-neodymi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim