Air Liquide S.A.

Produktet dhe shërbimet e Air Liquide S.A. (69)

Gaze të lëngshëm
Klorhidrikë (7647-01-0)
Gaze lazër
Akuj të thatë
Silan
Germanium
Amoniak (7664-41-7)
Argon
Bortriklorid
Trifluoride bori
Hidrogjen bram (10035-10-6)
Izobutan (75-28-5)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
75 Quai d'Orsay
75321
Paris cedex 07
France
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001