SRT Resistor Technology GmbH

Produktet dhe shërbimet e SRT Resistor Technology GmbH (20)

Rezistenca SMD (TYP CHS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rezistenca SMD (TYP CHM)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rezistenca SMD (TYP CRM)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Leaded Resistors (HVR)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Precision Thin Film Resistor Arrays (HPN)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
High Value Resistors, radial (GST)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rezistenca per chip (CRS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rrjete rezistencash (RA)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rrjete rezistencash (SCN)
Rezistenca (CHx-HT)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rezistenca te tensionit te larte (HS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rezistues rryme (RAS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ostlandstrasse 31
90556
Cadolzburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2015 Zertifikat 2018
RoHS
REACH
Themelimi
1996
Administrimi
Dipl.-Phys. Werner Kühnl
Dr. Lutz Baumann
Dipl.-Oec. Detlef Holst
Dr. rer. nat. Stephan Prucker
Punonjës
35