Krones AG

Produktet dhe shërbimet e Krones AG (43)

Pajime për industrinë e pijeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Mbushje dhe paketim
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Programe softuer automatike (SmartKit)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Riciklime-PET (MetaPure)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve (Bottling on Demand)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve (Connected Line)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve (LineXpress)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajime për industrinë e pijeve (Connected HMI)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Böhmerwaldstrasse 5
93073
Neutraubling
Bayern
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007
ISO27001:2013
ISO 20000-1:2011
ISO 5001:2011
Themelimi
1951
Administrimi
Christoph Klenk
Thomas Ricker
Markus Tischer
Ralf Goldbrunner
Norbert Broger
Punonjës
16500
Social Media