Marchesini Group SpA

Produktet dhe shërbimet e Marchesini Group SpA (25)

Makineri paletizuese
Paketim flluskë
Makineri kartoni
Makineri për etiketime
Makineri për etiketime
Paisjet sterilizuese
Makineri mbushëse për lëngje
Robotë paketimi
Makineri për mbushjen dhe mbylljen e tubave
Makineri pë mbushjen e kartonave
Traypacker
Makineri farmaceutike paketimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Garganelli, 20
40065
Pianoro (Bologna)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1974
Punonjës
750