ICMI Srl

Produktet dhe shërbimet e ICMI Srl (6)

Pajisje mbështjellëse me celofan të tkurrshëm
Pajisje për mbështjelljen e filmave të zgjatuar
Mbajtëse për ngjitësin letër
Udhëzues kartoni
Makineri mbështjellëse
Makineri mbështjellëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Praga, 4
24040
Zingonia
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1975