Tempo-Pack Anlagen- und Maschinenbau GmbH

Produktet dhe shërbimet e Tempo-Pack Anlagen- und Maschinenbau GmbH (30)

Tavoline
Film i zgjatur
Mbulesa tkurrëse
Film tkurrjeje
Menaxhimi i materialeve
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajisje mbështjellëse me celofan të tkurrshëm
Transportier me zinxhir
Tavolina rrotulluese
Makineri paketimi në qese
Shirita rul
Transportues vertikalë
Qese ambalazhi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Osemundstrasse 1
58091
Hagen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1989
Administrimi
Ralf Buttelmann