Yamato Scientific Co., Ltd

Produktet dhe shërbimet e Yamato Scientific Co., Ltd (6)

Sisteme thithje tymi për laboratorë
Sterilizues
Furra laboratorike
Inkubatorët
Furra zhurmëmbytëse
Tharëse me ftohje

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
2-1-6, Nihonbashi Honcho, Chuo-ku
103-8432
Tokyo
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1941