Angelantoni Industrie S.r.l.

Produktet dhe shërbimet e Angelantoni Industrie S.r.l. (19)

Sisteme industriale ftohëse
Kabineta
Sisteme frigoriferike
Frigoriferë morgu
Pajisje patologjike
Tavolinë morgu
Frigoriferë laboratorikë
Inkubatorët
Termostate laboratorike
Ngrirës për gjak plazma
Dhoma testimi të kushteve klimaterike
Ultra ngrirës

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Località Cimacolle, 641
06056
Massa Martana (PG)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1932
Punonjës
400