Buss AG

Produktet dhe shërbimet e Buss AG (8)

Makineri shtrydhëse (KX)
Granulim (quantec® 110 EV-10 C)
Makineri plasteline laboratorike (PCS 30)
Makineri plasteline laboratorike (MX 30)
Makineri ekstrudimi (LR 300-7)
Mikser (Përzierës) (MKS 30)
Dalës ushqimi (LR 300-15)
Përzierës (MX)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hohenrainstrasse 10
4133
Pratteln
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2004