Swissmetal Industries AG

Produktet dhe shërbimet e Swissmetal Industries AG (29)

Pllaka bakri
Llamarina bakri
Ligamente bakri
Bakër
Tuba bakri
Metale NE
Tela bakri
Profile tunxhi
Materiale bakri
Tela tunxhi
Tela bronzi
Tela argjendi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Weidenstasse 50
4143
Dornach 1
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1855
Administrimi
Dr. J. Friedrich Sauerländer
Dr. Dominik Koechlin
Max Locher
Dr. Jürg Henz
Punonjës
700