HumanTech Germany GmbH

Produktet dhe shërbimet e HumanTech Germany GmbH (10)

Implante dentare (RatioPlant CLASSIC)
Implante dentare (RatioPlant AVANTGARDE)
Vida per kockat (VENUSmini)
Pllaka per kockat (HERO)
Implante kirurgjikale (TRISTAN)
Implante per shtylla kurrizore (ADONIS)
Implante titani (RatioPlant SINGLE)
Materiale për zëvendësim kockash (i-FACTOR)
Fiksuese per kockat (VENUS)
Stabilizim shpine (ISOLDE)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Gewerbestrasse 5
71144
Steinenbronn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 13485:2012
CE
Themelimi
1948
Administrimi
Dipl.-Ing. Jochen Hutzel