Smith & Nephew plc

Produktet dhe shërbimet e Smith & Nephew plc (19)

Shpuese kirurgjikalë
Pajisje mjekësore
Kamera mjekësore
Instrumente kirurgjike
Sharra kockash
Reaktorë
Gozhde per kockat
Kapëse për plagë
Endoproteza
Proteza per vithet
Pompa mjekësore
Kapse bashkuese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
15 Adam Street
WC2N 6L
London
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1856
Punonjës
7500