Villiam Petersen Tandhjulsfabriken A/S

Produktet dhe shërbimet e Villiam Petersen Tandhjulsfabriken A/S (12)

Këmbalec
Ingranazhe makine
Ingranazhe precizioni
Rrota të dhëmbëzuara
Rrota të dhëmbëzuara
Disqe
Goma kermill
Rrip sinkronizues
Goma me zinxhire
Ingranazhe te pjerreta
Rreth me dhembë e posaçme për klientë
Punime ingranazhesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Islandsvej 30
8700
Horsens
Denmark
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1919
Punonjës
36