Teknika e mekanizmave Gjej prodhues online

71 Eksportues
67 Prodhues
3 Tregtar
1 Ofruesit e shërbimeve

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Teknika e mekanizmave (71)

Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje dritaresh, Motorrë për porta me kanate, Dyer industriale, Aparat për hapje dere, Operator i qepenit rrethor, Motorë për tenda
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknika e mekanizmave, Kushineta, Suportues, Unazë, Kushineta ngarkese, Depozitë zarash, Pozicioni i shinave, Kushineta me gjilpërë, Kalibër
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji motori, Mekanizëm i dhëmbëzuar, Rregullator ndihmës, Sisteme automatizimi, Frezë vertikulare, Komandim ndihmës, CNC-Makineri portal
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mekanizëm i dhëmbëzuar, Softuerë 3D CAD, Sisteme pozicionimi, Shinat mbajtëse, Komponentë pneumatikë, Aromë mish gjedhi, Hydrodinamikë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Fishekë çelësi, Kontrolle për perde, grila, tenda, Transponder, Derë rrëshqitëse, Rele me dritë infra të kuqe, Njësi me derë rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknika e mekanizmave, Shpindel me shpejtesi te larte, Kushineta, Teknologji motori, Depozitë zarash, Kushineta sferike, Kushinetë cilindrike
Prodhuesi   Germany   Amerika e Veriut Amerika e Jugut Evropa
Produktet: Sisteme pozicionimi, Shinat mbajtëse, Pozicioni i slitës, Makineri të profilizuara, Module lineare, Aktivizues linearë, Teknikë lineare
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji motori, Timon yll, Zinxhirë nxitës, Friksione fleksibël, Mekanizma trapezi, Disqe, Cilindër kapak elektrik, Zinxhirë drejtimi
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Elementë makinerish, Unazë, Sisteme pozicionimi, Xhunta, Linjäraxlar, Pozicioni i shinave, Kushineta lineare me sfera, Qarkullimi i sferës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Unazë, Kushineta ngarkese, Tubacione timoni, Depozitë zarash, Traversa, Zinxhirë kabulli, Kabllo jo halogjen, Kabllo dhe linja, Kabulli i energjisë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim