P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

Produktet dhe shërbimet e P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH (19)

Volgmatrijzen
Elementë shtypës
Elementë shtypës
Lidhje gomë-metal
3D-Konstruksione
Pjesët rrotulluese
Produkte mjekësore
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Stampim
Grupe montimi
Ndërtimi i veglës së punës
Pjesë stampimi llamarine
Elementë për pjesët e thella

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Altenaer Strasse 16-18
58507
Lüdenscheid
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
ISO/TS 16949:2009
Themelimi
1791
Administrimi
Holger Schulte
Punonjës
100