Frenzelit Werke GmbH

Produktet dhe shërbimet e Frenzelit Werke GmbH (49)

Guranicione pa asbest
Nyje zgjatimi tubacionesh
Pllaka izoluese
Guarnicione hermetike të valëzuara
Rondele grafiti
Guarnicione për kokat e cilindrave
Materiale vulosëse
Gurnicione per flanxha
Materiale izoluese
Izolant
Guarnicionet e skeletit
Fashë ngrohëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Frankenhammer
95460
Bad Berneck
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2004
ISO/TS 16949:2009
Themelimi
1881
Administrimi
Dr. Wolfgang Wagner
Thomas Dötsch
Punonjës
400