Ascometal S.A.

Produktet dhe shërbimet e Ascometal S.A. (9)

Mjetet prej celiku
Shufra peliku
Prerje çeliku
Tela të përdredhur
Çelikë specialë
Çelik për kushineta
Susta çeliku
Shufra çeliku
Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
8, avenue de l’Arche
92419
Courbevoie Cedex
France
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa