Mjetet prej celiku Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Mjetet prej celiku (3)

Prodhuesi   France   Evropa
Produktet: Mjetet prej celiku, Prerje çeliku, Shufra çeliku, Tela të përdredhur, Çelikë specialë, Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë, Shufra peliku
Prodhuesi   Sweden   Evropa
Produktet: Mjetet prej celiku, Shirita metalikë, Çeliqe & produkte çeliku, Çelikë me shirita sustash, Susta çeliku, Çelik i sheshtë
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Mjetet prej celiku, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim