Uddeholm AB

Produktet dhe shërbimet e Uddeholm AB (6)

Mjetet prej celiku
Shirita metalikë
Çelikë me shirita sustash
Susta çeliku
Çeliqe & produkte çeliku
Çelik i sheshtë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
P.O. Box 503
68428
Munkfors
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1886