Çelikë specialë Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Çelikë specialë (2)

Prodhuesi   France   Evropa
Produktet: Çelikë specialë, Prerje çeliku, Shufra çeliku, Tela të përdredhur, Mjetet prej celiku, Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë, Shufra peliku
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Çelikë specialë, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim