HSI-Solutions GmbH

Produktet dhe shërbimet e HSI-Solutions GmbH (20)

Materiale gërryese
Kontrolle
Role cilindrike
Sfera qeramike
Gjyle çeliku
Gjyle çeliku
Sfera plastike
Topa karboni
Sfera plumbi
Sfera druri
Sfera gome
Sfera celiku te pandryshkshem

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Paletzgasse 36-38
1160
Wien
Austria
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1959
Administrimi
Herbert Geider