Enco spol. s r.o.

Produktet dhe shërbimet e Enco spol. s r.o. (21)

Dyer sigurie
Panelet e komantimit (NRS)
Mobilie për spitale
Shtrate për të sëmurët
Dhoma pastrimi
Pajisje për dhomën e pastër
Tavolinë operacioni
Dyer metalike
Dyer metalike
Shtretër ekzaminimi
Sete oxhaku
Pajisje spitali

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Michalská 7
811 01
Bratislava
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1993
Punonjës
600