DUO PLAST AG

Produktet dhe shërbimet e DUO PLAST AG (20)

Film i zgjatur
Film i zgjatur
Film i zgjatur
Film i zgjatur (Duo-Doppelkante)
Film i zgjatur
Film i zgjatur
Film i zgjatur
Film i zgjatur
Materiale paketimi
Paketime me fletë
Film tkurrjeje
Filma të petëzuar

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
David-Eifert-Strasse 1
36341
Lauterbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
BRC-IoP British Retail Consortium &
Institute of Packaging
DIN EN ISO 50001
DIN ISO/IEC 17025:2005
Themelimi
1983
Administrimi
Norbert Jäger MBA (Vorstandsvorsitzender)
Dr. Christian Rohm (Vorstand)
Punonjës
120