IDG - Dichtungstechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e IDG - Dichtungstechnik GmbH (29)

Unaza O
Unaza O
Unaza mbeshtetese
Guarnicione gome
Guarnicione hermetike të valëzuara
Unaza izoluese
Izolant në formë shufre
Guarnicione unazore
Guarnicione hidraulike
Kordonë
Vijëzues
Hermetizime statike

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Heinkelstrasse 1
73230
Kirchheim unter Teck
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1971
Administrimi
Hans-Ulrich von Dungen
Punonjës
28