isel Germany AG

Produktet dhe shërbimet e isel Germany AG (41)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Bürgermeister-Ebert-Strasse 40
36124
Eichenzell
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1972
Administrimi
Hugo Isert
Punonjës
230