Vegla pllakash Gjej prodhues online

5 Vegla pllakash
Eksportues
5 Vegla pllakash
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla pllakash (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ngjitës, Pjesët e llakosura CNC, Plazma, Makineri grihëse, Pjesë freze CNC, Makineri rul, Ingranazhe fikse, Makina smeriluese-CNC
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pllakash, Karrocë veglash pune, Çekiçë, Kartuça, Koka trapani, Daltë dore, Bishta veglash, Çekiç gome, Bankë pune, Mistri
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Punto druri, Trapan betoni, Koka trapani, Punto xhami, Turjelë, Punto e gjate, Punto druri spirale, Makineri prerëse, Shpues spiral, Punto betoni
Prodhuesi   Austria   Evropa
Produktet: Vegla pllakash, Dalta, Pyka për prerje pemësh, Çekiçë, Thika kasapi, Thika për gatim, Lapsa zdrukthtari, Daltë dore, Kaçavida
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pune për metale të forta, Shabllon termik, Pjesë qeramike me precision, Vegla prerëse, Vegla çeliku, Vegla shformuese, Thike makinerish
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim