Vegla pune Gjej prodhues online

15 Eksportues
12 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla pune (15)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ashensorë, Urë vinç, Makineri gurëthyese, Mastar, Çekiçë asfaltimi, Vijëzues, Levë manuale, Vegla asfaltimi, Prerës guri, Pajisje ngritëse me vakuum
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pajisje topografie, Standarte, Kone, Pajisje me lazer për matje distance, Teknologji me laser, Teodolite, Instrumente matëse, Jelekë fosforeshentë
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Pajisje ndërtimi, Gardhe te ndertuara, Gardhë me rrjet, Pengesa për arena, Zgjidhje parkingu, Shtanga për të bllokuar hyrjen / Shtylle ankorimi
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Litar kërpi, Pajisje anijesh, Litarë me fibra natyrale, Veshje për litarin, Shkallë litari, Kapëse çelësash, Impiante shkrirjeje, Pranga
Prodhuesi   Czech Republic   Evropa
Produktet: Tapetë për këmbët, Çantë dore, Furça për salla, Furça larëse, Furça të ashpra, Vegla piktori, Bisht fshese, Tapetë të vegjël, Brusha piktori