Fiskars Oy

Produktet dhe shërbimet e Fiskars Oy (89)

Sharra dore
Gërshërë pemësh
Gërshërë pemësh
Fshesa
Makineri për prerje letre
gershere profesionale
Makineri për kopsht
Prerëse gëmushash
Prerëse gëmushash
Gërshërë letre
Thika buke
gershere per kopesht

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Mannerheimintie 14 A
00101
Helsinki
Finland
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1649
Punonjës
3000