Gottlieb Nestle GmbH

Produktet dhe shërbimet e Gottlieb Nestle GmbH (22)

Teknologji me laser
Metër matës
Stativ matës
Stativ matës
Shtylla ankorimi
Lazër nivelues
Nivele
Kodifikues me kënd
Pole variuese
Kaliper
Nivelim
Lazer rrotullues

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Freudenstädter Strasse 37-43
72280
Dornstetten
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1933
Administrimi
Bernd Nestle
Punonjës
60