Gottlieb Nestle GmbH

Produktet dhe shërbimet e Gottlieb Nestle GmbH (22)

Pajisje për matjen e largësisë
Teodolite
Instrumente matëse
Pajisje me lazer për matje distance
Pajisje topografie
Standarte
Jelekë fosforeshentë
Disqe matës
Përmasa kornizash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Freudenstädter Strasse 37-43
72280
Dornstetten
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1933
Administrimi
Bernd Nestle
Punonjës
60