KÄMPFER WÜRZ Umformtechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e KÄMPFER WÜRZ Umformtechnik GmbH (48)

Vegla preçizimi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kabllo të makinave elektrike të shkarkimit
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pjesë freze CNC
Vegla pune për metale të forta
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Vegla shformuese
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Shërbime ekuilibrimi (Schenck H 3 BU)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pjesët e llakosura CNC
Lëmues boshti
Grirje cilindrike
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Grirje cilindrike (MIKROSA)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Elementë me precizion
Makineri grihëse
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Schützenhaus 3
35759
Driedorf-Mademühlen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2009
Themelimi
1992
Administrimi
Raimund Würz
Punonjës
50