Sandvik Tamrock AB

Produktet dhe shërbimet e Sandvik Tamrock AB (15)

Aparatura thyerëse
Robot shkatërrimi
Çekiç
Makineri për miniera
Makineri për miniera
Automjete të nëndheshme
Impiante për miniera
Darë thyerëse
Ngarkues anijesh
Bager me lopata
Sisteme të trajtimit të materialeve me shumicë
Makineri shtruese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Södertäljekontoret
151 02
Södertälje
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1907
Administrimi
Lars Josefsson
Gary Hughes
Punonjës
15500