GEZE GmbH

Produktet dhe shërbimet e GEZE GmbH (34)

Montim dyqani
Pajisje për rrugët e shpëtimit
Dryna sigurie
Mbyllës dyersh
Armatura e dritares
Sisteme mbyllëse të dyerve
Brava sigurie
Hapësa për baxha
Sisteme për nxjerrjen e tymit dhe ngrohtësisë
Pajisje ndërtimi
Pajisje për dyer rrëshqitëse
Pajime për dyer

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Reinhold-Vöster-Strasse 21-29
71229
Leonberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1863
Administrimi
Brigitte Vöster-Alber
Marc Alber
Andrea-Alexandra Alber
Florian Birkenmayer
Punonjës
2500