Gunnebo AB

Produktet dhe shërbimet e Gunnebo AB (15)

Gardhë me rrjet
Gardhë me rrjet
Porta celiku
Kasafortë
Dyer rrotulluese
Kryqe rrotullues
Tra qarkullimi
Sisteme rrotullues
Sisteme kontrolli hyrje për persona
Impiante kasafortash
Porta me rreshqitje
Porta me vërtitje

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Drakegatan 5
402 26
Göteborg
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1764
Punonjës
6800