Germanium Gjej prodhues online

2 Germanium
Eksportues
2 Germanium
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Germanium (2)

Prodhuesi   France   Në të gjithë botën
Produktet: Germanium, Borat trietili, Përzierje gazi, Acetilen, Kriptone, Fosfin, Fluorid azoti (7783-54-2), Neon, Triflormetan, Pentan (109-66-0)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Germanium, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim