Impiante gjenerimi rryme Gjej prodhues online

8 Impiante gjenerimi rryme
Eksportues
8 Impiante gjenerimi rryme
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Impiante gjenerimi rryme (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shkëmbyes nxehtësie për gazet e jashtëqitjes, Impiante ngrohjeje, Stacione për bllokim nxehtësie, Makineri për përpunimin e mbetjeve
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Goma ere, Impiante ere, Turbina e erës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Lidhëse telash, Riparim gjeneratorësh, Tela specialë, Thurje bobine, Motorë elektrik, Thurje elektromotorësh, Rithurje elektromotorësh
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Impiante gjenerimi rryme, Gjeneratorë, Gjenratorë me naftë, Gjeneratorë gazi, Stacione për bllokim nxehtësie
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Sisteme të përftimit të gazeve nga vendgroposja e mbeturinave, Impiante për kompresimin e gazit, Teknologjia Landfill (vendgroposje mbeturinash)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ftohës gazi, Ndryshues ngrohtësie prej metali, Stacione për bllokim nxehtësie, Ndryshues ngrohtësie për paret, Ndërrues i nxehtësisë
Prodhuesi   Greece   Në të gjithë botën
Produktet: Shkallë rrotulluese, Modernizimi i ashensorëve, Ashensor hidraulik, Ashensor me pamje, Kabinë ashensori, Litarë ashensorësh, Motor ashensori
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Stacione për bllokim nxehtësie, Sisteme drejtimi me karrige, Ashensorë industrialë, Mirëmbajtje ndërtese, Degasim me vakuum, Struktura çatie, Sitë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim