Scania AB

Produktet dhe shërbimet e Scania AB (11)

Rimorkio
Autobusë udhëtimi
Motorë anijesh me naftë
Traktor
Rimorkio kamioni
Motorë nafte
Motorë nafte
Automjete komerciale
Kamion
Gjenratorë me naftë
Pjesë këmbimi për motorët me naftë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
15187
Södertälje
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1891
Punonjës
26900