WätaS Wärmetauscher Sachsen GmbH

Produktet dhe shërbimet e WätaS Wärmetauscher Sachsen GmbH (10)

Ndërrues i nxehtësisë
Ndërrues i nxehtësisë
Stacione për bllokim nxehtësie
Ndryshues ngrohtësie prej metali
Ndryshues ngrohtësie prej metali
Ftohës gazi
Pompa nxehtësie
Ndryshues ngrohtësie për paret
Pompë për ngrohje uji dhe ajri
Pompë për ngrohjen e ujit që konsumohet

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Lindenstrasse 5
09526
Olbernhau
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2010
Themelimi
2003
Administrimi
Torsten Enders
Punonjës
140