Trendelkamp Technologie GmbH

Produktet dhe shërbimet e Trendelkamp Technologie GmbH (20)

Stacione për bllokim nxehtësie
Ventila me dalje (TAV / TWV)
Klasifikues (TK-K)
Dhoma përzierëse (TK-M)
Sitë (TSA)
Struktura çatie
Ashensorë industrialë (TWL-S)
Mirëmbajtje ndërtese (TG-Series)
Mirëmbajtje ndërtese (TS-Series)
Degasim me vakuum (TK-V)
Ndryshues ekran me ndërprerje (TSD)
Ndryshues ekran me ndërprerje (TASD)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Bahnhofstrasse 43
48356
Nordwalde
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN 1090
Themelimi
1897
Administrimi
Josef Trendelkamp