Erhard Muhr GmbH

Produktet dhe shërbimet e Erhard Muhr GmbH (20)

Përzierës kimikë
Pastrues mbeturinash
Mikser laboratori
Makineri mikseri
Sisteme ngarkimi
Mikser kontejer
Mikser farmaceutik
Mikser ushqimi
Sisteme ngarkimi hekurudhor
Ngarkim dhe shkarkim
Pajisje për mbyllje
Ngarkues anijesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Grafenstrasse 27
83098
Brannenburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1959
Administrimi
Eva Muhr
Erhard Muhr
Roland Muhr