Compotech AG

Produktet dhe shërbimet e Compotech AG (8)

Pjesë plastike teknike
Pjeset e mjeteve hekurudhore
Pjesë me përforcim fibrash
Pjesë plastike
Pjesë makinerish
Elementë për automjete pune
Produkte plastike të përforcuara me fibra karboni
Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Brunnenwiesenstrasse 4
8570
Weinfelden
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Administrimi
Josef Bättig