Škoda Vagonka, a.s.

Produktet dhe shërbimet e Škoda Vagonka, a.s. (9)

Pjeset e mjeteve hekurudhore
Tramvaje
Lokomotiva industriale
Lokomotiva elektrike
Mjete për shina
Trenat lokal
Lokomotiva nafte- elektrike
Autobusë hekurudhorë
Lokomotiva me naftë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
1. máje 3176 / 102
709 31
Ostrava
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
2001