Stålrör AB

Produktet dhe shërbimet e Stålrör AB (6)

Seksione kanalizimi
Tuba çeliku
Tuba çeliku të profiluar
Tuba cilindrik
Tuba metalike
Shufra çeliku

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Sliparegatan 7
302 60
Halmstad
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001