Katalog

Derë automatike rrotulluese dhe derë rrëshqitëse

17.08.2022 05:05

Derë automatike rrotulluese dhe derë rrëshqitëse

Përgjigju reklamës

Ne jemi prodhuesi më i madh i dyerve automatike në Azi.
Aftësia e fortë R&D na lejon të ofrojmë shërbim ODM & OEM për disa marka kryesore të zgjidhjeve hyrëse.

Produktet tona tani përfshijnë:

1) revole automatike me dy/tre/katër krahë, revole manuale me tre/katër krahë

2) Derë rrëshqitëse automatike, duke përfshirë tipin linear dhe të lakuar

3) Operatorë me dyer me lëvizje automatike

4) Derë rrëshqitëse teleskopike

5) Dyer të balancuara komerciale dhe dyer të palosshme.

6) Turnstile

7) Dyer hermetike


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China