Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

17.08.2022 06:30

Karboni i aktivizuar me bazë bambu

Përgjigju reklamës

Ai përdor bambu me cilësi të lartë si lëndë të parë, dhe ka veti të sipërfaqes së madhe specifike, kapacitet të madh absorbues dhe performancë të qëndrueshme. Ajo u përdor gjerësisht për të ndarë vaj-ujë.

Madhësia e grimcave (rrjetë)
4*8, 30* 60, 3-5 mm, 4-6 mm, 200 rrjetë, 325 rrjetë, fishekë 4 mm
Adsorbimi i jodit (mg/g): 600-1300
Vlera PH 8-11
Lagështia (%) maks.10
Hiri (%) maksimumi 6
Dendësia e masës (kg/m3) 250-450
Fortësia(%) min.85


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Hebei

Qytet
Shijiazhuang