Katalog

Dongguan Gangtian Polymer Materials Co.,Ltd.

Dongguan Gangtian Polymer Materials Co.,Ltd.

Dongguan Gangtian Polymer Materials Co.,Ltd.

19.08.2022 00:00

RTV 2 Gomë silikoni i lëngshëm platinum për projekte dhe myk

Përgjigju reklamës

Specifikim
Goma e silikonit të kuruar shtesë për prodhimin e mykut, e cila quhet gjithashtu gome silikoni me kurë shtesë dhe gome silikoni për kurimin e platinit, në përgjithësi është një gomë silikoni i lëngshëm me dy përbërës, i vullkanizuar në temperaturën e dhomës (RTV-2).

Aplikacionet
Addition Cured Rubber silikoni ka përdorim të gjerë, të tilla si prodhimi i mykut të ushqimeve (karamele, ëmbëlsira, biskota, çokollatë, kub akulli, fondant etj.), bizhuteri, goma, prototipizim i shpejtë, derdhje jetësore, maskë realiste, produkte rrëshirë epokside, qiri, vakum shkumëzimi, bërja e gjirit protetik, lëkura artificiale, trupi i njeriut, lodrat e të rriturve, thithkat për ushqyerjen e foshnjave, kutia e telefonit etj.

Kodi i Modelit të Parametrave Teknikë
GTSIL-P10
GTSIL-P15
GTSIL-P20
GTSIL-P25
GTSIL-P30
GTSIL-P35
GTSIL-P40
Fortësia - Breg A
8-10
14-16
19-21
24-26
28-30
34-36
38-42
Viskoziteti - Cps
3000-5000
4000-6000
4000-7000
5000-8000
6000-9000
6000-10000
4000-6000
Raporti përzierje - %
1:1
1:1
1:1
1:1
1:1
1:1
1:1
Fortësia e grisjes - KN/m2
14-17
16-18
18-22
22-26
20-23
16-19
12-16
Fortësia në tërheqje - Mpa
3,5-5,5
4-6
4-6
4-6
4-6
4-6
3,5-5,5
Tkurrja - %
0,10%
0,10%
0,10%
0,10%
0,10%
0,10%
0,10%
Zgjatimi - %
500-600%
500-600%
500-600%
400-500%
400-500%
350-500%
300-450%

Si të përdorni

1.Përgatitja e Substratit
Sipërfaqja e origjinalit duhet të jetë e pastër dhe pa materiale të lirshme. Nëse është e nevojshme, dhe veçanërisht me nënshtresa poroze, përdorni një agjent të përshtatshëm çlirues si vazelinë ose solucionin e sapunit.

2. Përzierja
Përziejeni tërësisht Pjesën A (bazë silikoni) përpara përdorimit pasi mund të ndodhë ndarja e mbushësit pas ruajtjes së zgjatur.
Peshoni 100 gram Pjesa A (bazë silikoni) dhe 3 gram Pjesa B (agjent kurues)  në një enë të pastër. Përziejini së bashku derisa agjenti i tharjes të shpërndahet plotësisht në bazë. Mund të përdoret përzierja me dorë ose mekanike, por mos e përzieni për një periudhë të gjatë kohore dhe mos lejoni që temperatura të kalojë 35°C (95°F). Përzieni sasi të vogla të përshtatshme për të siguruar përzierjen e plotë të par A (bazë silikoni) dhe pjesës B (agjent ngurtësues).

Rekomandohet fuqimisht që ajri i bllokuar të hiqet në një dhomë vakum, duke lejuar që përzierja të zgjerohet plotësisht dhe më pas të shembet. Pas 1-2 minutash të tjera nën vakum, përzierja duhet të inspektohet dhe mund të përdoret nëse nuk ka flluska ajri. Një rritje e volumit prej 3-5 herë do të ndodhë në heqjen e ajrit me vakum të përzierjes, kështu që duhet zgjedhur një enë e madhe e përshtatshme.

Kujdes: vakuumi i zgjatur do të heqë përbërësit e paqëndrueshëm nga përzierja dhe mund të rezultojë në kurim të dobët të seksionit të trashë dhe veti jo tipike.

Shënim: Nëse nuk ka pajisje për heqjen e ajrit me vakum, bllokimi i ajrit mund të minimizohet duke përzier një sasi të vogël të par A (bazë silikoni) dhe pjesë B (agjent kurues), më pas duke përdorur një furçë, duke lyer origjinalin me një 1-2 mm. avokat. Lëreni në temperaturën e dhomës derisa sipërfaqja të jetë pa flluska dhe shtresa të fillojë të thahet. Përzieni një sasi të mëtejshme të bazës dhe agjentit forcues dhe veproni si më poshtë për të prodhuar një kallëp përfundimtar.

3. Derdhja e përzierjes dhe pjekja
Hidhni Par A (bazë silikoni) të përzier dhe Pjesën B (agjent shërues) sa më shpejt të jetë e mundur në origjinal, duke shmangur bllokimin e ajrit. Materiali i katalizuar do të thahet në një gomë fleksibël brenda 24 orëve në temperaturën e dhomës (22°C-24°C/ 71,6°F - 75,2°F) dhe më pas myku mund të ndahet nga origjinali. Nëse temperatura e punës është dukshëm më e ulët, koha e pjekjes do të jetë më e gjatë. Nëse temperatura ose lagështia e dhomës është shumë e lartë, koha e punës e përzierjes së katalizuar do të reduktohet. Vetitë mekanike përfundimtare të kallëpit do të arrihen brenda 7 ditëve.


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Guangdong,Dongguan